lauantai 27. elokuuta 2016

Kuulumisia ja Family vacation!

Hellooo täältä lätäkön toiselta puolelta!

En oo pitkään aikaan kirjoitellut mitään, joten nyt saatte vähän lukea kuulumisia ja nähdä enemmän ja vähemmän jännittäviä kuvia mun seikkailusta!

Oon kuullut todella monelta, että kaksi kuukautta on sellainen maaginen raja, jolloin lapset lakkaa testaamasta sua joka käänteessä ja jolloin koti-ikävä iskee ensimmäisen kerran. Näin kävi mullekin. Koko edellinen viikko meni vähän niin ja näin, koska mun ajatukset oli hyvin pitkälti suomessa, perheessä ja ystävissä. Yritin kovasti keskittyä täällä oloon ja onnistuinkin siinä päivisin, mutta iltasin se iski todella voimakkaasta. Skypettelin viikon aikana perheelle ja kavereille, mutta se teki sen vaan pahemmaksi. Toisaalta tuntui hyvältä päästä kertomaan niille, että mulla on ikävä. Sillä koti-ikävän iskemisellä on pakko olla joku yhteys siihen, että lapset lakkaa testaamasta sua. Tavallaan tilanne tasaantuu ja kaikki osaa olla suhtteellisen rennosti ja arki lähtee rullaamaan. Lapset ymmärtää, että en oo pelkkä leikkikaveri vaan myös vastuussa niistä ja ne oppii kunnioittamaan sua. Siinä tavallaan tulee sitä aikaa miettiä sitä kotia. Mut who knows? Tämä on vaan mun päätelmä.

Lapset oli tosiaan lähes koko kesän sellaiselle kesäleirillä, joka alkoi aamulla ja ne tuli koti iltapäivällä. Mulla oli päivisin aikaa tehdä mitä halusin (yleensä loujuin kotona, koska ei oo vielä tota sosiaalista elämää ihan hirveästi) sen jälkeen,kun ne ns. velvollisuudet oli tehty. Näitä oli sänkyjen petaaminen, kylppärin siistiminen ja kerran pari viikossa pyykkiä. Nyt kesäleiri on ohi ja mun tehtävä on ollut pitää lapset kiireisinä sillä aikaa, kun vanhemmat tekee töitä. Molemmat siis tekee töitä kotona, toinen yläkerrassa, toinen alakerrassa. Koita siinä nyt sitten... :D Oon siis yrittänyt viedä lapset pois sisältä esim, puistoon, mutta ne ei halua mennä ulos, koska siellä on ampiaisia. Tai on liian kuuma. Kuuntelen kitinää milloin mistäkin.

Leiri loppui ja me lähdettiin perhelomalle! Matkattiin Highlandiin Rocking Horse Ranchille neljäksi päiväksi. Omia lomapäiviäni en tähän käyttänyt, vaan tein töitä. Toki työaika oli joustava ja sain tosi hyvin mennä ja tulla milloin halusin. Joka päivä vietin omaa aikaa hevosen selässä.

Tekemistähän oli vallan hurjasti ja siksi kävi niin, että unohdin kokonaan ottaa kuvia ja hätäpäissäni viimeisenä päivänä juoksin ympäriinsä ja napsin niitä. Monessa tilanteessa ei myöskään ollut mitään järkeä edes kantaa kameraa/puhelinta mukana, koska ne piti kuitenkin jättää säilöön ettei ne kastu tai tuhoudu muilla tavoilla. Ratsastamaan lähtiessä, kaikki irtotavarat piti jättää talliin säilöön. Tämä vähän harmittaa, koska ratsastusreitit oli aivan mielettömiä ja olisi ollut tosi ihanaa jakaa teille kuvia sieltä (paikkahan oli siis vuoristossa, että voitte vaan kuvitella kuinka upeita reittejä oli)

Ratsastuksen lisäksi oli banana boat, mountain tubingia, tennistä, minigolfia, pelihalli, kanootteja, polkuveneitä, vesihiihtoa, vesipuisto ja uima-allas sisällä ja ulkona lämmitetty uima-allas. Banana Boatin kokeilin perheen kanssa ja oli aivan mielettömän hauskaa! Oli myös kivaa päästä järveen uimaan. Alan olla aika kyllästynyt klooriveteen. Tekemistä siis riitti, että tylsää ei kerennyt tulla.

Ruokailut sisältyi hintaan ja ne ruuat oli taivaallisia. Aamiaisella ja lounaalla oli buffet, eli kyllä löytyi syötävää. Tarjolla oli erikseen salaattibuffet ja hedelmät ja jälkkärit oli omissa pöydissä. Tiistain lounasbuffet oli ulkona grillijuhlien merkeissä ja tarjolla oli hampurilaisia, hot dogeja, BBQ-kanaa ja niin paljon kaikkea, etten edes muista. Päivällinen oli joka päivä erilainen ja se valittiin erikseen listalta. Jos ei pitänyt jostain, sai tilata jotain muuta, eikä se maksanut mitään. Kaikki oli kyllä niin erinomaista, että ei tarvinnut ruokaa palauttaa keittiöön.

Pitkin päivää järjestettiin erilaisia koko perheen aktivteettejä, kuten tietovisaa bingoa ja aarteenmetsästystä (?) Joka illaksi oli varattu eri esiintyjä ja hän sitten esitti yleensä kaksi showta illan aikana. Me käytiin joka ilta siinä ensimmäisessä. Ekana iltana esiintyi taikuri/stand up koomikko. Lapset tykkäsi tempuista ja aikuiset yllätttävän hauskoista jutuista. Tokana iltana oli "Brain Wash"- tietokilpailu, mutta tästä hauskan teki lähinnä kilpailijoiden vastaukset, ei niinkään juontaja. Ihanilta ykkösluokalle menijöiltä kysyttiin mikä eläin kuvassa on (kuvassa näkyi pieni osa alligaattroin nahkaa) ja mun pieni 6-vuotias hostmuksu vastaa tyytyväisenä, että leijona! Mulla meni tovi kerätä itseni. Kilpailijat valittiin yleisöstä ja sarjat alkoi ykkösluokalle menijöistä. Mu host perheestä kolme pääs mukaan peliin!
Vikana iltana esiintyi koomikko, joka teki tahallaan huonoja taikatemppuja. Nauroin tämän kaverin jutuille kyllä ihan huolella! Aivan todella hyvä.


































Terkuin

~Hanna









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti